Wie zijn wij ?

Reeds sinds de eeuwwisseling zijn wij begaan met het doorgeven van onze passie; dans & beweging en het stimuleren van onderlinge contacten. Ooit ontkiemd in het Waasland als “A touch of Latin”. Nadien, in het jaar 2004 zijn we uiteindelijk opgestart in Antwerpen onder vzw arTco van waaruit ondertussen Antwerp Salsa is ontstaan.

Vandaag zijn we een gevestigde waarde in het Antwerpse waarbij we steeds onze eigenheid bewaard hebben. We werken in kleine groepen met een aangename sfeer. Samenwerken & vriendschap zijn enkele van onze grote troeven.

Johan nam in 1997 zijn eerste Latin en Ballroom les. Al snel werd hij gebeten door de salsa microbe en verdiepte hij zich in de verschillende stijlen salsa. Ondertussen geeft hij al heel wat jaren les met veel aandacht voor het gevoel in de dans en de connectie tussen de danspartners.

Toen ze 6 was zette Hannah haar eerste danspasjes bij Balletstudio Yvonne Vermeer, later volgde ze ook nog les bij Studio 100 en nam ze deel aan internationale stages. Ballet is haar grote passie, maar daarnaast volgde ze ook nog jazz en moderne dans. Tien jaar later werd ze vaste leerkracht in de school, waar ze heel wat ervaring op deed in choreografie. In 2006 besloot ze zich op de Latin en Ballroom, wereld te storten, waarin ze inmiddels de titel behaalde van Belgisch Kampioen standaard formatiedansen.

U kan ons contacteren per mail op info@antwerpsalsa.be of bel even op 0472 520 990.